У Черкасах засудили двох серійних грабіжників

У Черкасах засудили двох серійних грабіжників

Вироком Придніпровського районного суду м. Черкаси від 16 березня двох жителів м. Черкаси визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 289, ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Установлено, що в серпні 2016 року обвинувачені в під’їзді будинку, що по вул. Ярославська, вчинили напад на жінку, яка поверталася до свого житла разом з малолітньою донькою та, погрожуючи ножем, заволоділи золотими прикрасами, чим заподіяли потерпілій матеріальну шкоду в розмірі 4 тисячі грн.

Крім того, зловмисники, окремо один від одного, вчинили низку інших злочинів. Так, один із них вчинив крадіжку з проникненням у сховище та пограбував чотирьох жінок.

Інший обвинувачений незаконно заволодів автомобілем HYUNDAI ACCENT у с. Благодатне Золотоніського району, під час керування яким вчинив дорожньо-транспортну пригоду та пошкодив автомобіль, чим спричинив потерпілому великої матеріальної шкоди, а також незаконно заволодів автомобілем «ЗАЗ 968» у Черкасах, здійснив розбійний напад на черкащанку з погрозою застосувати насильство, відкрито викравши її прикраси.

Вироком суду обвинувачих засуджено до 7 та 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

На цей час вирок суду не вступив у законну силу та вивчається прокуратурою на предмет його законності й наявності підстав для оскарження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x