Вбивство Козлова: правоохоронці розповіли про перебіг розслідування

Вбивство Козлова: правоохоронці розповіли про перебіг розслідування

Керівники правоохоронних відомств області розповіли про хід розслідування вбивства Михайла Козлова в Черкаській обласній прокуратурі. Про це йдеться у видання «Про все».

Чоловіка розстріляли два тижні тому в приміщенні кав’ярні в середмісті Черкас. За інформацією, причиною вбивства могла стати діяльність Козлова, як керівника одного з кримінальних угрупувань Черкащини.

Керівник обласної прокуратури Олександр Воронін повідомив, що правоохоронці потребують допомоги людей, які могли стати свідками події.

–Потерпілий отримав п’ять вогнепальних поранень в область тулубу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження щодо вбивства, вчиненого на замовлення. Встановлено, що зловмисники були одягнені в камуфльований одяг з наліпками «СБУ». У ході слідства ми встановили, що нападник має причетність до служби в силових органах, – повідомив прокурор.

Зі слів Вороніна, у згорілому автомобілі виявили залишки двох автоматів, якими послуговувались кілери.

На цей час правоохоронці перевіряють одразу кілька версій: замовне вбивство з боку конкурентів та те, що Козлова замовили його партнери.

Як повідомив керівник обласної поліції Михайло Куратченко, зараз триває низка експертиз речових доказів, які мають причетність до справи.

– Нами надіслані до суду близько 20 клопотань щодо обшуків у ймовірно причетних до вбивства громадян. Нажаль, частину клопотань в суді не задовольнили, – повідомив поліціянт. – Також ми відпрацьовали кількасот записів з камер спостереження у Черкасах. Обсяг матеріалу становить сотні годин.

Правоохоронці наголошують, що їм доводиться просити відео з їх камер у приватних осіб, що зменшує активність розслідування.

Розслідуванням встановлено, що злочинці використовували автомобіль “Шкода Фабія”, який був вивезений в Україну з Литви. Свій транспорт зловмисники зберігали в гаражах по проспекту Хіміків.
Правоохоронці просять власників гаражів по Хіміків повідомити їм про те чи бачили цей автомобіль. Також вони оприлюднили фото та відео особи, яка може бути причетною до вбивства Козлова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x