Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен 

На вас очікують масштабні зміни в житті. Але панікувати немає жодної причини. Просто морально підготуйтеся до цього. День буде насичений навчальними заходами, зустрічами і поїздками. Ви будете зайняті настільки, що часу на особисте життя майже не залишиться, тому доведеться докласти зусиль і таки виокремити кілька годин для стосунків. Якщо зможете це зробити, то матимете винагороду. Цілком можлива зустріч із людиною, яка в майбутньому повністю заполонить ваш розум і серце. Наприкінці тижня зірки подарують шанс обійняти  високу посаду.

 

 

Телець

Зорі рекомендують спілкуватися тільки з тими представниками знаку, з якими ваші інтереси і погляди на життя повністю збігаються. Адже від цього залежатиме не тільки кар’єра й особисте життя, але й фінансове становище. На щастя, у четвер таких людей зустрінете чимало. Це допоможе знайти нові методи для досягнення цілей. Тельцям слід бути ближчими до родичів. Якщо є сім’я, то присвятіть їй максимум часу й уваги. Особливе значення надайте вихованню малюків. Не соромтеся виявити м’якість, поступливість і навіть на кілька хвилин самим стати дітьми.

 

 

Близнюки

Астрологи пророкують Близню­кам цієї доби не життя, а справжню казку. Усі мрії здійсняться та ще й із відсотками. Головне – навчіться дякувати долі за друзів, адже без їхньої допомоги довелося б важко. Особливо під час вирішення складних завдань і фінансових проблем. Четвер принесе багато громадської роботи, зустрічей, ділових знайомств і нарад. Ситуація з грошима сприятлива. Виникне можливість укласти угоду з давнім другом. Спільний бізнес або творчий проєкт обов’язково призведе до успіху і фінансового збагачення.

 

 

Рак

Спокій і гармонія пануватимуть у житті Раків цього четверга. Навіть якщо й трапляться якісь складнощі на роботі, зорі радять не надто перейматися цим і просто виконувати наступні завдання. Всесвіт побачить старання і посприяє збільшенню зарплатні та появі нових клієнтів. Під час відпочинку Ракам слід бути більш активними. Це може бути весела вечірка в колі друзів або колективний похід у кінотеатр, на концерт чи просто в піцерію. До речі, саме там ви можете зустріти кохану людину або покращити стосунки, які маєте.

 

 

Лев

Гороскоп на 7 жовтня  прогнозує Левам неймовірний творчий підйом, енергію і, головне, бажання змінити все на краще. Усе вдасться, якщо не забувати про обачність і бути впевненішими в собі. Сімейних представників знаку чекає приємна подія, що стосується збільшення родини. На роботі у вас буде багато ділових поїздок і активної діяльності. Та це не завадить вирішенню особистих проблем. Навпаки, в такому шаленому ритмі ви знайдете місце і для романтичних стосунків. Самотні Леви можуть зустріти свою долю в дорозі.

 

 

Діва

На Дів сьогодні чекають масштабні зміни, які стосуватимуться сім’ї, домашнього господарства і побутових питань. Можливо, розпочнете ремонт або будівництво чи кардинально зміните місце і сферу діяльності. Легкими й успішними будуть поїздки, особливо далекі і тривалі. У четвер Дівам потрібно бути вкрай товариськими й ініціативними. Тільки так можна стрімко крокувати кар’єрними сходами, оминаючи труднощі. Більшість представників знаку із головою поринуть у роботу і поліпшать фінансове становище. Пропозицій про співпрацю буде багато, але завдяки інтуїції ви розпізнаєте, які з них справді вигідні.

 

 

Терези

Гороскоп рекомендує Терезам застосовувати на практиці свій багатий досвід і знання, які вони здобули раніше. Це дозволить значно поліпшити професійне становище, а також знайти внутрішню рівновагу. Ситуація з грошима налагодиться. Якщо представнкии знаку витрачатимуть сили та енергію раціонально, то зможуть вдало реалізувати чимало планів та ідей. Не бійтеся укладати угоди з новими партнерами – тільки виграєте від такої співпраці. Відточуйте майстерність, учіться і, головне, не бійтеся чогось нового й креативного.

 

 

Скорпіон

Астрологи обіцяють Скорпіонам не просто стабільність, а й успіх у фінансових справах. Гроші надходитимуть буквально звідусіль, матимете додаткові джерела доходів. Упевненість і завзятість допоможуть представникам знаку досягти мети. У професійній сфері – суцільні успіхи, що дозволить вам не тільки виконати нові, але й завершити старі проєкти. Наприкінці тижня можна розраховувати на премію. Також зорі обіцяють зустріч із коханою людиною. Сімейним Скорпіонам варто організувати спільну подорож.

 

 

Стрілець

Зорі пророкують Стрільцям різкі, але приємні зміни в особистому і робочому житті. Щоправда, лише завдяки реалізації власних планів і бажань можна опинитися на вершині успіху. Не бійтеся бути сміливими, рішучими і виявляти ініціативу в усіх напрямах. До речі, настав час модно і стильно одягнутися, тож увечері сходіть із друзями на шопінг. Самотні Стрільці можуть зустріти кохану людину. Для тих, хто перебуває в стосунках, настане період нового розквіту дещо забутих почуттів. Знадобиться допомога родичів, ідеться насамперед про пораду і підтримку.

 

 

Козеріг

Четвер обіцяє бути щедрим на події і спілкування. Забудьте про лінь і сором’язливість. Виявіть активність в усьому, що траплятиметься в житті. Завдяки такій позиції вам нарешті випаде нагода показати свої таланти і досягти бажаного успіху. Якщо будете уважні, то помітите, що така позиція зацікавлює інших і вони з радістю готові допомагати і ділитися своїми знаннями та енергією. Наступного тижня ви нарешті знайдете справу до душі. Надмірна активність вплине й на стосунки з коханою людиною. Знайдіть час і для неї, аби на тлі різноманітних здобутків не втратити найважливіше.

 

 

Водолій

Астрологи радять вам трохи стримати амбіції і дещо зменшити активність. Зараз вам потрібен час для того, аби добре обміркувати події, що відбувалися у вашому житті останнім часом, і розставити все по місцях. Якщо відчуваєте, що самі не можете впоратися, зверніться по допомогу до друзів. Романтичні стосунки складуться добре, якщо Водолії на дозвіллі задумаються про моду, гардероб й експерименти із зовнішністю. Якщо людина, з якою ви познайомитеся, справді сподобається, доведеться пустити в хід всю свою чарівність.

 

 

Риби

Сьогодні вас переповнюватиме відчуття легкості й успішності. Усе, за що візьметеся, здаватиметься елементарним і нескладним. На жаль, не все задумане вдасться реалізувати, але не варто сумувати. Самотнім представникам знаку нарешті вдасться зустріти справжню любов і відчути себе частиною цілого. Дивовижно, але така подія вплине навіть на ваш характер. Ви відчуєте себе набагато сильнішими й мудрішими, ніж завжди, а тому досягатимете успіху навіть у тих справах, за які раніше боялися братися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x