Комунальну техніку для Черкас придбають у лізинг

Комунальну техніку для Черкас придбають у лізинг

Декілька одиниць техніки для комунальних підприємств Черкас придбають протягом наступних років у лізинг. Відповідне рішення ухвалили депутати міськради під час позачергової сесії. Про це інформує пресслужба ЧМР.

Так, для «Черкаської служби чистоти» куплять компактор (трамбувальник твердих побутових відходів) та бульдозер з розпушувачем. Для «ЧЕЛУАШу» вакуумно-підмітальну машину – (дорожній пилосмок). Співробітникам КП «Благоустрій» дозволили провести закупівлі у лізинг трьох комунальних тракторів.

Як зазначив заступник директора департаменту ЖКК Сергій Отрешко, згідно з постановою Кабінету Міністрів №883, держава надаватиме кошти на перший внесок у сумі 20% від вартості техніки, аби придбати її в лізинг.

– Для цього потрібно ухвалити відповідне рішення міської ради і зібрати необхідний пакет документів, а потім спрямувати його до Мінрегіону. Це досить вигідні умови для міста. Адже підприємства зможуть користуватися комунальною технікою одразу після отримання, а вартість виплачуватимуть протягом п’яти років, – зауважив Отрешко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x