Поліцейські склали понад 12 тисяч адмінпротоколів за неносіння масок

Поліцейські склали понад 12 тисяч адмінпротоколів за неносіння масок

Співробітники Національної поліції склали 1 137 адміністративних протоколів за порушення правил карантину та 12 436 постанов щодо перебування в громадських місцях без захисних масок. Правопорушення зафіксували протягом двох тижнів. Про це інформує ГУНП у Черкаській області.

Адмінпротоколи склали переважно на юридичних осіб. За порушення карантинних правил передбачена відповідальність у вигляді штрафу. Для громадян – у сумі від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів, для посадовців – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів.

За аналогічний період фахівці зареєстрували 12 436 постанов про вчинення правопорушень, щодо перебування в громадських приміщеннях чи транспорті без засобів індивідуального захисту.

За відсутність захисної маски правопорушникам призначають штраф – від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів.

Додамо, що із початку запровадження карантинних обмежень в Україні правоохоронці склали 103 774 адмінпротоколи за порушення карантинних правил.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x