На Черкащині чоловік розбещував дитину в соцмережі

На Черкащині чоловік розбещував дитину в соцмережі

Правоохоронці викрили чоловіка, який розбещував дитину на Черкащині. Про інформують у пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Житель Сміли просив, аби хлопчик надіслав особисті фотографії порнографічного змісту в месенджері. Опісля затриманий зважаючи на уразливе становище неповнолітнього, вчиняв дії спрямовані на його розбещення.

Під час проведення обшуку в помешканні чоловіка правоохоронці виявили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, де зберігалися фото потерпілого. Протягом досудового слідства фахівці провели необхідні експертизи. Через наявність неспростовних доказів підозрюваний визнав провину.

Слідчі оголосили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) та ч. 1 ст. 301-1 (Розбещення малолітніх та одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження).

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Нині правоохоронці встановлюють осіб, які могли стати жертвами правопорушника.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x