Радуцький закликав мера Черкас не вводити виконком в оману

Радуцький закликав мера Черкас не вводити виконком в оману

Сьогодні на виконкомі міський голова Анатолій Бондаренко звинуватив водоканалівців у тому, що вони «зірвали» придбання в кредит тролейбусів для міста. Він традиційно збрехав, бо ці проблеми є особистою його відповідальністю.

Цей факт змусив надати вам правдиву інформацію. Тому хочу нагадати Анатолію Бондаренко, що відбулося в 2020 року.

Міський голова звинуватив керівництво «Черкасиводоканалу» та водоканалівців у тому,  що вони вчасно не сплатили за кредит ЄБРР у 2020 році і через це місто має низький рейтинг. Це  ніби-то унеможливлює отримати кошти на придбання нових тролейбусів.

По-перше, це брехня, адже ми можемо зайти на сайт Черкаської міської ради і там подивитися реальний рейтинг. Він дає можливість брати участь у всіх конкурсах, отримувати кредити. Зокрема, рейтинг дозволяє працювати із світовим та європейським банками.

По-друге, хочу нагадати, у 2020 році сталася сильна аварія, коли без води лишився Південно-Західний район. І я пам’ятаю: на сесії ми виділяли кошти в сумі близько 10 мільйонів гривень на те, щоб надати допомогу підприємству, бо ці роботи не були передбачені Водоканалом у тарифі, який сплачують черкасці. Тоді Анатолій Бондаренко звернувся до Сергія Володимировича з проханням допомогти. Казав, що наближається передвиборча компанія і він балотуватиметься в мери. Тому йому ніяк не можна лишати  місто без води. Прохав, аби власними силами ті допомогли. Овчаренко разом із водоканалівцями зробив воду на вулиці Сумгаїтській, відремонтували мережу, прорив колектора. Наче все добре, люди задоволені. Але за пропозицією Анатолія Васильовича, зняли ці кошти, а Овчаренко мав заплатити їх для Європейського банку. Проте в нього ці гроші забрали, і він зміг розрахуватися тільки на початку 2021 року.

Зважаючи на вищесказане, можемо зробити висновок, що це чергова маніпуляція. Анатолію Бондаренка хочу побажати, щоб він придбав пігулки для покращення пам’яті. Будь-ласка, не спотворюйте інформацію, не брешіть депутатам і не вводьте виконком в оману. Так сталося, що я все пам’ятаю і нині беру участь в політичному житті Черкас.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x