На вокзалах України облаштують лабораторії, де тестуватимуть на COVID-19

На вокзалах України облаштують лабораторії, де тестуватимуть на COVID-19

Представники «Укрзалізниці» планують облаштувати лабораторії для експрес-тестування пасажирів на COVID-19 на великих залізничних вокзалах. Послугу зможуть отримати люди, які не мають ковід-сертифікатів. Про це під час брифінгу повідомив член правління УЗ Іван Юрик.

За інформацією перевізника, ініціатива спрямована на те, щоб пасажири, які не можуть вакцинуватися, мали змогу пройти тестування і безперешкодно подорожувати.

– Ми хочемо допомогти пасажирам, тому вже звернулись до найбільших українських лабораторій, аби безпосередньо  розгорнути їх на вокзалах. Вони зможуть надавати послуги з експрес-тестування. Зараз ведемо перемовини для того, щоб була максимально доступна ціна. Це робиться для тих людей, які мають якісь обставини, щоб не вакцинуватись, – зазначив Юрик.

Як зауважив член правління, щоб обладнати лабораторії необхідна підтримка Міністерства охорони здоров’я. Окрім цього, у відомстві може бути запас експрес-тестів і декілька днів тестування на коронавірус робитимуть безкоштовно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x