У Черкасах вперше відбувся офіцерський бал (ВІДЕО)

У Черкасах вперше відбувся офіцерський бал (ВІДЕО)

Офіцерський бал із нагоди Дня захисників та захисниць України відбувся в Черкасах 13 жовтня. Захід організували в Черкаському драмтеатрі. Про це інформує пресслужба ДСНС у Черкаській області.

Із вітальним словом виступила заступниця міського голови Анастасія Чубіна. Вона вручила офіцерам подяки, грамоти та презенти від міськради. Загалом до урочистостей долучилися офіцери ДСНС, Інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Національної та Патрульної поліції, прикордонники, а також представники міської влади.

Під час заходу вісім пар офіцерів продемонстрували три танці: полонез, польку й вальс. Аби вийти на паркет, вони тренувались близько двох місяців. Хореографами стали заслужені працівники культури України Каріна та Анатолій Неверовські. Також виступи показали творчі колективи міста та заслужена артистка України Любов Доброноженко. Охочі могли станцювати декілька танців під акомпанемент оркестру.

— Метою проведення офіцерського балу стало не лише святкування Дня захисників і захисниць України, а й те, що представники різних служб змогли поспілкуватись й провести час у неформальній обстановці, поза роботою, — йдеться в повідомленні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x