Черкаські гімнасти змагатимуться на чемпіонаті світу в Японії

Черкаські гімнасти змагатимуться на чемпіонаті світу в Японії

Ілля Ковтун і Назар Чепурний представлять Черкащину на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики, що триватиме до 24 жовтня в японському Кіта-Кюшю. Про це поінформували в пресслужбі Управління в справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Уперше з 1996 року змагання відбудуться в олімпійський сезон, адже Ігри-2020 проходили на рік пізніше через пандемію COVID-19. Черкаську область у складі збірної України представлятимуть Ілля Ковтун та Назар Чепурний, яких тренує Ірина Надюк.

На змаганнях розіграють 12 комплектів медалей: по одному в чоловічому й жіночому особистому багатоборстві, а також у шести чоловічих фіналах в окремих видах і чотирьох жіночих.

Довідково: нині 18-річний Ілля Ковтун – бронзовий призер чемпіонату Європи, а в Токіо ввійшов до топ-11 у багатоборстві. Також у цьому сезоні гімнаст очолив рейтинги Кубка світового виклику в трьох із шести видів.

Із неолімпійської команди заявлений 19-річний чемпіон світу-2019 серед юніорів Назар Чепурний, який цьогоріч став найкращим гімнастом серії челендж-капів в опорному стрибку.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x