Черкаські фехтувальники вибороли нагороди на марафоні

Черкаські фехтувальники вибороли нагороди на марафоні

Марафон із фехтування завершився в Черкасах нещодавно. У межах змагань черкащани вибороли низку нагород. Про це поінформували на сторінці КДЮСШ №2 у Фейсбуці.

У змаганнях взяли участь 70 спортсменів з Миколаївської, Хмельницької, Одеської, Харківської областей, Києва та Польщі. Так, 9–10 жовтня відбувся Кубок України з фехтування, в якому Софія Сульжук посіла третє командне місце серед жінок, а Антон Лифар та Олександр Кумпанський – восьме командне місце серед чоловіків.

У відкритому чемпіонаті міста Черкаси восьмеро вихованців Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 вибороли низку нагород.

Серед юнаків 2011 року народження та молодше Максим Загуба посів сьоме місце, а Владислав Бублієнко – восьме. Володимир Мацак став сьомим, а Дмитро Чернюк восьмим серед юнаків 2009–2010 років народження.

У результаті змагань серед юнаків 2007–2008 років народження Данііл Лавриненко виборов срібну нагороду. Даніло Абросімов та Данило Мамлик здобули бронзу. П’яту сходинку серед дівчат 2007–2008 років народження посіла Дар’я Науменко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x