У ДТП на Черкащині постраждали п’ятеро людей, серед них − дитина

У ДТП на Черкащині постраждали п’ятеро людей, серед них − дитина

Наразі всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці. Відкрили кримінальне провадження. Повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

18 жовтня на автодорозі «Ордівка-Жашків-Корсунь-Мошни» зіткнулись Volkswagen Golf та Dacia Sandero. Унаслідок ДТП постраждали 5 людей, у тому числі 11-річний хлопчик. Попередньо встановлено, що 48-річний водій Volkswagen при виїзді на головну дорогу, не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з автомобілем Dacia. За кермом останнього транспортного засобу був 70-річний черкащанин. У салоні його авто перебували пасажири: двоє чоловіків, 1961 та 1970 років народження, 39-річна жінка та її малолітній син. Їх із травмами різного ступеня доправили в лікарню.

 

 

Внаслідок зіткнення постраждав і водій першого транспортного засобу. Його також госпіталізували у Звенигородську районну лікарню.

За фактом слідчі Звенигородського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Наразі всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x