У Черкасах завершують капітальний ремонт вулиці Сумгаїтської

У Черкасах завершують капітальний ремонт вулиці Сумгаїтської

Фахівці завершують облаштування дорожнього покриття на вулиці Сумгаїтській. Нині на дорогу нанесли розмітку холодним пластиком. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

На завершальному етапі співробітники позначать велосипедні й пішохідні доріжки, а також встановлять «острівці безпеки» та дорожні знаки.

– Будівництво й ремонт доріг у Черкасах лишається незмінним пріоритетом нашої команди. Ми робимо все, аби пересуватися нашим містом було ще зручніше та ще безпечніше, – зазначив Анатолій Бондаренко та додав, що всі роботи на Сумгаїтській, як запевняють виконавці, планують завершити до кінця року.

Він додав, на перехресті з вулицею Квітковою, будівництво якої розпочнуть як тільки визначать підрядника, – облаштують світлофор. Це дозволить зробити проїзд для автомобілів та рух пішоходів більш безпечним.

Цьогоріч в Черкасах стартує і реконструкція вулиці Гагаріна. Спершу на перехресті з вулицею Сержанта Смірнова.

– Тут збудують кругову розв’яку, що зробить зручнішим проїзд транспорту на ділянці. Решту дорожніх робіт на цій вулиці виконуватимуть наступного року, пояснив директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x