Черкаського тренера судитимуть через смерть дитини в тирі

Черкаського тренера судитимуть через смерть дитини в тирі

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно тренера з кульової стрільби, під час тренування з яким загинув учень 9-го класу. Дитина померла не приходячи до свідомості.

 

Слідчі Головного управління Національної поліції в Черкаській області, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України, та скерували до суду обвинувальний акт. Повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Встановлено, що у квітні поточного року, учень 9 класу під час тренування з кульової стрільби у тирі, який розташований в одній зі шкіл міста, отримав вогнепальне поранення в голову у той час, коли тренер-викладач вийшов із приміщення.

Чоловіку загрожує покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

 

Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x