Науковець ЧНУ Гліб Баришніков отримав гранти Президента України

Науковець ЧНУ Гліб Баришніков отримав гранти Президента України

Кабінет Міністрів України ухвалив проект Розпорядження Президента України, що передбачає надання грантів 54-ом молодим українським вченим на загальну суму 3 млн 540 тис гривень. Відповідне розпорядження було подано Міністерством освіти і науки України та проголосовано на засіданні Уряду 23 березня 2017 року. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі ЧНУ.
Серед молодих науковців, які отримають гранти для проведення досліджень, кандидат хімічних наук, викладач Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Гліб Баришніков. Кошти буде виділено на дослідження «Механізми перенесення енергії та вібронні ефекти в мультишарових органічних світлодіодах».

Гроші на ці гранти вже зарезервовано у державному бюджеті на 2017 рік. Для того, щоб ці кошти були надані молодим науковцям, залишився один крок — підписання відповідного розпорядження Президентом України.
На конкурс до Державного фонду фундаментальних досліджень на здобуття грантів Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2017 рік було подано 152 заявки. Саме з них і обирали кандидатів на отримання грантів.
З переліком кандидатів на отримання грантів, найменуванням їхніх досліджень, а також з їхнім місцем роботи можна ознайомитися тут (текст проекту Розпорядження Президента України).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x