Ще завтра на Черкащині погода буде сонячною, сухою та теплою

Ще завтра на Черкащині погода буде сонячною, сухою та теплою

Після морозних ночей, коли метеостанції області фіксували 1−5º морозу у повітрі та 3−7º морозу на поверхні ґрунту та температурний фон відповідав кліматичним показникам листопаду, на Черкащині відбулася перебудова синоптичних процесів на південні.

 

Тепле повітря з південних широт зумовило підвищення температурного фону до вересневого. Температури вночі підвищилися до 6−8º тепла. Тобто, спостерігаються прогнозовані температурні гойдалки на фоні посиленого вітру. Інформують у Черкаському гідрометцентрі.

 

Атлантичні циклони рухаються по більш північних широтах, і не мають можливості зіпсувати погоду в нашому регіоні. Їхні атмосферні фронти лише іноді зачіпатимуть наш регіон. Тож суттєвих дощів не прогнозуємо.

Ще сьогодні та завтра, завдяки домінуванню поля підвищеного тиску, у нашому регіоні погода сонячно, сухо, тепло. Температури вночі 5−10º тепла, вдень 15−20º.

 

У суботу таке бажане, але «невпевнене тепло» пізньої осені поступиться місцем арктичному холоду. У зв’язку з чим температура повітря знизиться, і вже вночі 25 жовтня очікуємо 5º морозу. Удень не вище 4−9º тепла.

 

Приємним «синоптичним сюрпризом» є те, що холод ненадовго.

За попередніми оцінками, із 28 жовтня на Черкащину знову повернеться осіннє тепло. Естафету тепла перейме і початок листопада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x