Черкащанин кинув «коктейль Молотова» в будинок заступника керівника ОПУ

Черкащанин кинув «коктейль Молотова» в будинок заступника керівника ОПУ

Правоохоронці затримали черкащанина, який кинув коктейль Молотова у будинок заступника керівника ОПУ. Інцидент стався в ніч із 21–22 жовтня. Про це поінформували в пресслужбі СБУ. 

Подія сталася о 4 годині ранку в Дарницькому районі Києва. Правопорушник кинув пляшку з легкозаймистою сумішшю у двір будинка заступника Голови Офісу Президента України, що відповідальний за напрям європейської інтеграції.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник – 25-річний чоловік без постійного місця роботи та проживання. Він родом із селища Косарі, Кам’янского району Черкаської області.

Затриманий розповів, що на одному з сайтів оголошень про роботу знайшов повідомлення про замовлення на підпал будинку невідомого. Із його слів, адресу потерпілого та вказівки від замовника він отримував у Телеграмі. Чоловіку обіцяли заплатити $4 тисяч після того, як інформація про напад на будинок посадовця з’явиться у ЗМІ.

Черкащанина затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішують питання щодо оголошення підозри. Також правоохоронці встановлюють замовника злочину. Правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x