Понад 100 млн грн. отримала Черкащина в лютому на виплату державних допомог

Понад 100 млн грн. отримала Черкащина в лютому на виплату державних допомог

Державні соціальні допомоги за лютий профінансовані та виплачені в повному обсязі. Про це повідомив директор Департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики Віталій Мущинін.

– Протягом лютого на виплату державних соціальних допомог було направлено понад 3,7 млрд. грн. Ці кошти розраховані на підтримку малозабезпечених сімей, сімей з дітьми, дітей-інвалідів та інвалідів з дитинства, – сказав він.
Віталій Мущинін відзначив, що незважаючи на складну економічну та політичну ситуацію Мінсоцполітики докладає усіх зусиль, що забезпечити своєчасність та повноту виплат держаних соціальних допомог.

Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті соціального захисту населення Черкаської ОДА.

– На даний час ми збираємо заявки з регіонів щодо потреб у фінансуванні на березень. Як того і вимагає затверджений КМУ Порядок, до 5 березня ці відомості будуть передані до Мінфіну і ми очікуємо на оперативне виділення коштів Держказначейством, – сказав він.

У лютому поточного року Черкаська область отримала кошти на виплату допомоги малозабезпеченим сім’ям, сім’ям з дітьми, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям у сумі 106,8 млн. грн. На цей час ці кошти в повному обсязі перераховані на особові рахунки отримувачів допомог.

Станом на 04.03.2014 органами соціального захисту населення передані фінансовим управлінням заявки щодо потреби в коштах на виплату державних соціальних допомог у березні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x