На Уманщині ремонтують Дорогу єдності

На Уманщині ремонтують Дорогу єдності

У межах президентської програми #Велике_будівництво продовжується поточний середній ремонт ділянки дороги М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине в Уманському районі Черкаської області на ділянці км 560+224 – км 576+388 (окремими ділянками). Загалом буде відремонтовано понад 13 кілометрів Дороги єдності. Про це інформують у САД у Черкаській області.

 

Ремонтні роботи ведуться на двох ділянках автодороги М-30: на обході села Гродзеве, протяжністю понад 5 км, та на обході села Бабанка, протяжністю майже 8 км.

На ділянці біля села Гродзеве завершено фрезерування старого зношеного покриття, влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття та встановлено водовідвідні лотки. Проводяться підготовчі роботи до влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.

Наразі ремонтні роботи ведуться на обході села Бабанка: фрезерується старе зношене покриття, відразу влаштовується вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття та встановлюються водовідвідні лотки.

У межах поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-30 буде відновлене дорожнє покриття на мостах через річки Уманку біля села Гродзеве та через річку Ревуха біля села Бабанка. Також буде відремонтовано шляхопровід біля села Бабанка.

 

 

Під час поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-30 буде влаштовано водовідведення, укріплено узбіччя, влаштовано з’їзди з дороги. Заплановано відновлення чотирьох автобусних зупинок та влаштування трьох пішохідних переходів з автономним освітленням.

Наприкінці ремонтних робіт буде влаштовано металеве бар’єрне огородження, дорожня розмітка та встановлено нові дорожні знаки.

Підрядна організація: ТОВ «ШРБУ-48».

Загалом у 2020−2021 роках буде відновлено 34 км автодороги М-30 у межах Черкаської області, від початку обходу міста Умань до межі з Кіровоградщиною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x