У черкаських ТРЦ вибухівки не знайшли

У черкаських ТРЦ вибухівки не знайшли

Поліцейські перевірили повідомлення про замінування торговельних центрів у Черкасах. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування. Інформують про це у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

Учора, 1 листопада, близько 16 години, до поліції надійшло повідомлення про замінування чотирьох торговельних центрів у Черкасах.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Черкас.

Правоохоронці евакуювали відвідувачів та працівників центрів, обстежили приміщення та прилеглу територію. Жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Наразі за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Степан

Одному ідотові “мінеру” засунути в сраку запал від гранати, висмикнути чеку і показати це в соцмережах. Впевнений, мінерів суттєво поменшає.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x