Черкаси прибиратимуть аж до 10 травня

Черкаси прибиратимуть аж до 10 травня

Із 31 березня по 10 травня у Черкасах оголошено двомісячник із благоустрою, озеленення та поліпшення стану довколишньої території. Таке рішення було ухвалено під час засідання виконавчого комітету.

Спочатку члени виконкому за традицією намагались визначити конкретний день для проведення загально міського суботника. На відміну від них керівники КСНів міста та комунальних підприємств зауважили, що люди самі, тобто громада, мають визначитись із датою спільного прибирання.
Між іншим, вже і Великдень не за горами, а місто все ще навіть не пробували хоч якось в причепурити.

Насамперед, на думку міського голови, потрібно ліквідувати та спробувати (вкотре!) покінчити із стихійними сміттєзвалищами та захаращеними міськими територіями.
За словами Анатолія Бондаренка, до цієї роботи будуть залучені всі комунальні підприємства Черкас, до яких за бажанням мають доєднатись КСНи, що наводитимуть лад у мікрорайонах міста.

До відповідної роботи будуть залученні усі комунальні підприємства і установи та об’єкти промислового та комерційного спрямування. А також – комітети самоорганізації населення, які спільно з жителями наводитимуть лад у своїх мікрорайонах.
До того ж, за кожним департаментом і управлінням Черкаської міської ради буде закріплено окрему територію для прибирання.
Усе зібране сміття буде вивезено спеціалізованою технікою, яку обіцяє забезпечити міська влада.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x