Оформити біометричні документи можна в кожному районі м. Черкаси та Черкаської області

Оформити біометричні документи можна в кожному районі м. Черкаси та Черкаської області

Управління державної міграційної служби України в Черкаській області інформує населення, що відповідно до Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» в Україні з січня 2016 року запроваджено оформлення паспорта громадянина України засобами Єдиного державного демографічного реєстру. Паспорт виготовляється у формі картки (ІD), що містить безконтактний електронний носій.

Запровадження ІD-карток має на меті посилити безпеку суспільства у сфері документування. Внесення відцифрованих відбитків пальців рук до безконтактного електронного носія, що міститься у паспорті громадянина України – це додатковий ступінь захисту та спрощення процедури встановлення тотожності особи.
Подати заяву на оформлення паспорта громадянина України у формі ІD -картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон відтепер можна у всіх 23 територіальних підрозділах міграційної служби області. Адреси підрозділів розміщені на офіційній веб-сторінці УДМС України в Черкаській області за посиланням: http://ck.dmsu.gov.ua у розділі «Де оформити паспорт у формі картки та закордонний паспорт?»

Із початку 2017 року (станом на 20.03.2017) міграційною службою області оформлено 3569 паспортів громадянина України у формі картки та 12414 паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x