Влада знайшла порозуміння з «MapaMagiс»

Влада знайшла порозуміння з «MapaMagiс»

Трохи історії
Нагадаємо, що програма, розроблена черкащанином і яку він має бажання безкоштовно «обкатати» у нашому місті, допомагає слідкувати за рухом транспорту та планувати городянам час свого пересування містом. Свого часу (і це було першим кроком до прогресу) було підписано угоду про співпрацю з КП «Черкасиелектротранс». Після чого стало можливим встановити на тролейбуси спеціальні GPS-трекери. Проектанти «MapaMagiс» розробили мобільні додатки під iOS та Android, які стали доступними для скачування на GooglePlay та AppleStore. Але у фазі конфлікту просування проекту було загальмовано та взагалі поставлено під велике питання, а трекери із тролейбусів знято.

Чим нова угода «загрожує» Черкасам?
Насамперед GPS-маячки (трекери) будуть знову встановлені у найближчий час на черкаському комунальному транспорті. Це дасть змогу не просто вивчати питання дотримання перевізниками графіку руху, мати інформацію про реальний пасажиропотік, але й контролювати перевізників щодо дотримання ними умов угоди. Наступним кроком стане запровадження електронного квитка, а також встановлення «розумного табло» на зупинках. Усе це буде впроваджуватись у рамках черкаської транспортної реформи, яка чомусь буксує.
− Ми знайшли порозуміння і надалі плануємо проводити транспортну реформу, яка б стала найкраща в Україні. Будемо вдячні допомозі й сприятимемо тому, аби спільно знайти оптимальний варіант для Черкас, – зауважив з цього приводу міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
Зі свого боку Віктор Євпак додав, що у них із міським головою була не одна зустріч.
− Я бачу прогресивні кроки на шляху до реформи. Дуже радий, що цей процес розпочався. Ми готові робити багато класних речей для міста. Мова йде не лише про «MapaMagic». Дійсно хочемо, що наше місто стало передовим, − запевнив розробник з «MapaMagiс».

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x