Леськівський «Едельвейс» відзначив 25-річчя

Леськівський «Едельвейс» відзначив 25-річчя

Минулими вихідними відзначив свій ювілей Леськівський зразковий колектив «Едельвейс», якому виповнилося 25 років. В урочистостях узяли участь голова районної ради Олексій Собко, заступник голови районної державної адміністрації Петро Коренюк, начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації Олена Бардінова. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській райраді.
Веселі бджілки, ніжні ромашки, жовті курчата, усміхнені українки – минулої суботи коридори Леськівського будинку культури були заповнені юними танцюристами, що з хвилюванням готувалися показати свою майстерність на сцені. У «Едельвейсу» свято.

25 років пройшло з того часу, як танцювали перші його учасники, а нині колектив має статус зразкового, і всі, хто його відвідує, на чолі з незмінним керівником Валентиною Буркацькою, вкотре це підтвердили.
Нагадаємо зразковий аматорський танцювальний колектив «Едельвейс» − самобутній, яскравий колектив, відомий не тільки в Черкаському районі, а й поза його межами.

Ансамбль був заснований у 1992 році, і ось вже 25 років працює в напрямках народно-сценічної та сучасної хореографії.
З дня заснування з колективом працює справжній фахівець, великий ентузіаст, досвідчений педагог: керівник ансамблю – Буркацька Валентина Петрівна (1972 р.н.), яка в 1992 році з відзнакою закінчила Сумське училище культури за спеціальністю, керівник танцювального колективу. За час існування ансамблю, керівнику вдалося створити стабільний дитячий колектив, який на сьогодні налічує 70 вихованців віком від 6 до 18 років (4 вікові групи).

У 2006 році аматорському танцювальному колективу «Едельвейс» присвоєно звання «зразковий», статус якого вони підтверджують і до сьогодні.
Протягом 25 років існування, аматорський колектив «Едельвейс» неодноразово одержував звання переможця, лауреата, нагороди на фестивалях та конкурсах різного рівня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x