Черкаські паралімпійці отримають понад півмільйона гривень

Черкаські паралімпійці отримають понад півмільйона гривень

Черкаські переможці й призери XVI Паралімпійських ігор отримають одноразову допомогу. Проєкт рішення ухвалили під час засідання виконкому третього листопада. Про це поінформували в пресслужбі департаменту освіти та гуманітарної політики.

Так, півмільйона й триста тисяч гривень розподілять між трьома спортсменами. Зокрема, переможцю XVI Паралімпійських ігор 2020 року Максиму Ковалю виділять 500 тисяч грн, а срібним призерам Артему Маньку й Роману Данилюку – по 300 тисяч грн.

– Ми хочемо, аби мотивація була не лише в нагородах та місці на п’єдесталі, а й вимірювалася додатковими можливостями. Надаючи метеріальну допомогу спортсменам, ми дякуємо за те, що вони вписують Черкаси в спортивну історію та прославляють своїми здобутками місто, – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Додамо, черкаські спортсмени успішно виступили на Паралімпіаді 2020 року, зокрема: Максим Коваль став переможцем у штовханні ядра, Артем Манько здобув срібло в поєдинку в чоловічій шаблі, а Роман Данилюк виборов срібло в штовханні ядра.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x