У ЧДТУ уклали договір про співпрацю з ТОВ Travel Professional Group

У ЧДТУ уклали договір про співпрацю з ТОВ Travel Professional Group

Днями в Черкаському державному технологічному університеті відбулася  конференція з туризму, ініційована завідувачкою кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, професоркою Ганною Чепурдою спільно з національним туроператором Travel Professional Group. У заході взяли участь як викладачі й студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, так і представники туристичних операторів та агенцій Черкас.

 

− Якщо людина не подорожує, вона не живе. Після вдалої мандрівки кожен з нас з новими силами береться до роботи, якісно виконує свої завдання і обов’язки. Сьогодні з допомогою туристичних операторів будь-яка подорож стає вдалою, адже за вас попіклуються професіонали туристичної галузі. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету готує висококваліфікованих фахівців у сфері туризму, деякі з них відкривають свої агенції, продовжуючи розвивати туризм в Україні та розширювати географічні межі для українців, − зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Під час конференції директорка з продажів TPG Лілія Єлагіна розповіла учасникам про відкриття чартерного рейсу до Кенії та познайомила з розмаїттям туристичних атракцій та особливостей цієї унікальної африканської країни. Зі свого боку, директорка представництва TPG у Запоріжжі Людмила Коваль поділилася секретами успішного туристичного бізнесу та заохотила черкаських туристичних агентів до активних дій задля розвитку туризму в регіоні та збільшення клієнтської бази.

У межах візиту представників TPG до єдиного закладу вищої освіти Черкащини  Черкаський державний технологічний університет уклав договір про співпрацю з Travel Professional Group в освітній, науковій, інноваційній, організаційній та методичній сферах.

Договір передбачає організацію та проведення різного роду заходів на базі ЧДТУ для студентів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа», а також на базі компанії Travel Professional Group. Разом з цим, партнери  розширюватимуть партнерські зв’язки у науковій, навчально-методичній,   культурній та інших сферах діяльності.

 

За інформацією пресслужби ЧДТУ

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x