На дорогах Черкащини продовжують ямковий ремонт

На дорогах Черкащини продовжують ямковий ремонт

Філії підрядного підприємства ДП «Черкаський облавтодор» продовжують роботи з ліквідації аварійної ямковості. Так, 27 березня районними філіями було виконано ямковий ремонт на понад 1800 кв м доріг загального користування державного значення. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

На дорогах області щодня працює близько 25-ти ремонтних бригад. Підрядні організації використовують сировину чотирьох місцевих асфальтобетонних заводів.
Роботи з ремонту дорожнього покриття проводяться з використанням гарячого асфальтобетону та струменевим методом. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме й надалі за сприятливих погодних умов.

Роботи з ямкового ремонту проводилися практично у кожному районі Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-71 Одеса-Іванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижавка-/М-05/, Т-24-02 Суботів-Мехедівка-Кам’янка. Разом з ямковим ремонтом також проводяться роботи із планування та благоустрою узбіч автошляхів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x