Учасникам проєкту «Норвегія−Україна» розповіли про грантові програми для бізнесу

Учасникам проєкту «Норвегія−Україна» розповіли про грантові програми для бізнесу

Днями у Черкасах відбувся обласний Форум інститутів громадянського суспільства «ГРАНТуємо зміни 7.0». Тема цьогорічного Форуму: Соціальний капітал громад.

У його межах для учасників проєкту «Норвегія-Україна» Черкаська агенція регіонального розвитку провела лекцію. Зокрема проєктна менеджерка Світлана Остряніна розповіла про грантові можливості для бізнесу.

 

 

Під час лекції я намагалася дати якомога більше інформації, роз’яснити основні питання. Розповідала про те, що таке грант, які є донори, великі грантові програми, що є в Україні та підтримують підприємців, саму філософію донорів, зокрема, чому вони дають кошти підприємцям. Після загальної інформації, ми розглядали 4 конкретні програми, що діють на території України та Черкащини зокрема. Також розповіла, як шукати гранти, які є критерії відбору донорами підприємців, − прокоментувала Світлана Остряніна.

Також багато грантових програм спрямовані саме на навчання молодих підприємців або тих, хто хоче розпочати власну справу. Тож саме на цьому наголошували під час семінару.

 

 

Захід відбувся у межах курсу «Основи підприємництва: відкриття власного бізнесу», який створено для ветеранів силових структур, військовослужбовців ЗСУ, учасників бойових дій і членів їхніх родин, а також – членів родин загиблих військовиків.

Проєкт Міжнародного фонду соціальної адаптації та ГО «МЕЖА.ЮА» у партнерстві з Черкаським державним технологічним університетом.

Фінансова підтримка проєкту від уряду Норвегії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x