ПриватБанк закликає боротися з дезінформацією

ПриватБанк закликає боротися з дезінформацією

У цій непростій для нашої країни ситуації звертаємося до всіх українських журналістів із проханням та закликом – давати максимально об\’єктивну інформацію про ситуацію на фінансовому ринку, в українських банках і про ті заходи, які всі банки спільними зусиллями запроваджують для стабілізації ситуації.

5 важливих кроків:
1. Не створюйте кричущих заголовків заради тиражів або трафіку на сайт.
2. Не ставте гострі формулювання, які лякають людей, на банери, обкладинки до друку.
3. Звертайтеся до економістів, експертів за професійним коментарем. Ставте одне і те саме питання декільком фахівцям, щоб переконатися в коректності тез.
4. Якщо Ви дали на сайт неточну або неактуальну інформацію, виправте це якомога швидше. Можна написати слово «Оновлення» і дати нові факти – читачі сприймуть це з вдячністю.
5. Виходьте на зв’язок із першоджерелами, беріть коментарі з перших вуст, не покладайтеся на соцмережі, форуми, не беріть участь у поширенні чуток.

Сьогодні журналісти працюють на межі професійних і людських можливостей, щоби донести до жителів України та інших країн правдиву інформацію про те, що відбувається у державі.

Діючи в такому напруженому інформаційному полі, будь-яка неточність, неправильно сформульована інформація про послуги, прикра помилка в тексті сприймається клієнтами банків, а це більшість наших громадян, як привід для негативних настроїв. Кожен перепост неправди грає проти України.

Будь ласка, перевіряйте джерела інформації або звертайтеся до першоджерела. Вся офіційна інформація банку щодня оновлюється на його офіційному сайті privatbank.ua. Ми відкриті для спілкування в цілодобовому режимі, будь-яку потрібну інформацію можна отримати через електронну пошту pressCH@privatbank.ua або за телефоном прес-секретаря банку у Черкаській області Макаренко Наталії +38 098 769 98 36

Також просимо наших колег повідомляти нам про випадки публікації неправдивої або відверто провокаційної інформації на українських і російських інформаційних ресурсах. Ми збираємо і публікуємо посилання на помилкову або неточну інформацію.

Пам’ятаймо: не поширюючи чутки – зберігаємо спокій!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x