В області поліція затримала продавця контрафактного алкоголю

В області поліція затримала продавця контрафактного алкоголю

За фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

6 листопада підпільного продавця контрафактного алкоголю на одній із оптових баз міста, викрили слідчі Черкаського районного управління поліції спільно з працівниками кримінального блоку поліції області.

Під час огляду вантажного відсіку транспортного засобу, що належить чоловіку, правоохоронці виявили та вилучили 14 полімерних пляшок, місткістю 5 літрів кожна, 3 багін-бокси по 10 літрів кожен та 5 ящиків по 20 пляшок, 0.5 літра кожна, які були заповнені рідиною з характерним запахом спирту.

 

33-річний черкащанин не пояснив правоохоронцям походження продукції та не надав документів на неї. Наразі речові докази вилучили та направили на відповідні експертизи.

Слідчі Черкаського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x