Монастирищенський «Асорті» здобув нагороди на Міжнародному конкурсі

Монастирищенський «Асорті» здобув нагороди на Міжнародному конкурсі

Хореографічний колектив музичної школи «Асорті» під керівництвом Тетяни Штойка взяв участь та здобув призові місця у I Міжнародному фестивалі-конкурсі вокального та хореографічного мистецтва «7 чудес дитинства», що відбувся 25 та 26 березня в м. Києві. У заході такого масштабу взяли участь більше 50-ти колективів та солістів-виконавців, а це майже 900 учасників з усіх куточків нашої країни та ближнього зарубіжжя. Рівень учасників у танцювальному жанрах оцінювався членами журі у трьох вікових категоріях: молодша, середня та старша групи. Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.

Незважаючи на досить непрості умови перебування, пов’язані з великою кількістю учасників, більшість з яких виступили у перший конкурсний день, та пізній час виступів (близько 20.00 вечора) усіх трьох груп нашого колективу, «Асорті» здобув три призові місця:

II місце – молодша група, танцювальна композиція «Шукачі»,
II місце – середня група, танець «Пригоди піратів»,
III місце – старша група, танцювальна композиція «Ті, що танцюють з вітром».

Незважаючи на всі труднощі, учасники колективу «Асорті» не тільки побачили виступи багатьох колективів, набрались досвіду, але й отримали велику кількість емоцій та нових вражень. Адже, окрім конкурсної програми, всі учасники заходу мали змогу безкоштовно відвідати дитячий розважальний комплекс з великою кількістю різноманітних атракціонів.
Другий конкурсний день був не таким напруженим, але не менш цікавим та насиченим. Учасники старшої групи відвідали два майстер-класи в одній з найбільших танцювальних шкіл країни Dancecentre «Myway», де мали змогу підвищити свій рівень танцювальної майстерності та набратись нових вражень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x