У Черкасах обговорили перспективи розвитку аеропорту

У Черкасах обговорили перспективи розвитку аеропорту

Перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко та директор КП «Аеропорт «Черкаси» Іван Далібожак обговорили перспективи розвитку летовища та важливість функціонування аеропорту для обласного центру. Про це йдеться на сайті міськради.

Під час зустрічі зазначили, що перспективними були б польоти Україною (до Львова, Ужгорода, Івано-Франківська) і чартерні рейси до інших країн. Також «Аеропорт «Черкаси» міг би приймати літаки із хасидами, які з’їжджаються до Умані на святкування Рош-Га-Шана, «розвантаживши» київські летовища.

– За час мого перебування на посаді вдалося погасити заборгованості з виплати зарплатні і перед пенсійним фондом, зберегти колектив, відремонтувати покрівлю аеровокзалу й техніку. Зараз проходимо сертифікацію і мріємо про встановлення світлосигнального обладнання, – зауважив директор аеропорту Іван Далібожак.

Фото: Черкаська міськрада

За його словами, завдяки пільзі із сплати за землю, що надало місто Черкаси, аеропорт економить до чотирьох мільйонів гривень на рік.

– «Аеропорт «Черкаси» – це справжні «золоті ворота» для розвитку бізнесу і туризму в нашому місті. Ми хочемо, аби це підприємство нормально функціонувало і розвивалося, тому всіляко цьому сприятимемо, – зазначив перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Андрій

Аеропорт, який де факто, приречений на невдачу!

Степан

Розмоаи….розмови. А віз і нині там.

2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x