Кращим спортсменом жовтня став Ілля Ковтун

Кращим спортсменом жовтня став Ілля Ковтун

На Черкащині вже традиційно визначили кращого спортсмена місяця за результатами змагань. У жовтні на звання кращого претендували троє атлетів, зокрема представник велоспорту Віталій Новаковський, дзюдоїстка Анастасія Комович та гімнаст Ілля Ковтун.

 

Експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області проаналізувала здобуті нагороди та визначила переможця. Більшістю голосів кращим спортсменом жовтня 2021 року на Черкащині став Ілля Ковтун, який минулого місяця дебютував на дорослому чемпіонаті світу в Японії і у фіналі з індивідуального багатоборства виборов бронзову нагороду.

 

Ілля Ковтун та його тренерка Ірина Надюк отримають відзнаку та грошову премію від олімпійського осередку Черкащини.

Майстер спорту України міжнародного класу Ілля Ковтун став учасником чемпіонату світу з гімнастики спортивної, що відбувся 20−24 жовтня в Японії (м. Кітокюсю). Ілля виборов «бронзове» третє місце у багатоборстві та посів сьому сходинку на поперечині. Його результат становить 4750 очок. Підготувала спортсмена тренерка Ірина Надюк.

 

Майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Комович у жовтні взяла участь у чемпіонаті України з дзюдо в Дніпрі. Спортсменка виборола «золото» у ваговій категорії +78 кг. Її результат – 300 очок. Тренує Анастасію Володимир Римар.

Майстер спорту України Віталій Новаковський здобув три нагороди на двох змаганнях. На відкритому чемпіонаті України з велосипедного спорту (крос) в індивідуальній гонці на час (чоловіки) у Харкові спортсмен виборов «золото». На Відкритому командному Кубку України в багатоденній гонці (чоловіки) та відкритому чемпіонаті України в гонці критеріум з велосипедного спорту (шосе) в Одесі Віталій посів друге місце в гонці критеріум та третє місце в командному заліку в багатоденній гонці. Він набрав 325 очок. Тренер велоспортсмена – Віталій Степаненко.

 

За інформацією відділення НОК України у Черкаській області

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x