В області завершують ремонт дороги національного значення

В області завершують ремонт дороги національного значення

Дістатися до столиці з Черкас із комфортом на авто можливо не лише автошляхом на лівому берегу Дніпра, але й правобережжям. Це щодня роблять тисячі водіїв. Тут завершується ремонт автодороги національного значення Н-01 Київ – Знам’янка, інформують в САД області.

 

На автодорозі, яка капітально не ремонтувалася ще з 90-их, цього року влаштували нове дорожнє покриття європейського зразка від міста Сміла і до кордону Київської області, а тривалість поїздки скоротилася в середньому на 1 годину.

Завершили роботи з поточного середнього ремонту 8-кілометрової ділянки автомобільної дороги Н-01 Київ – Знам’янка у селі Орловець (км 176+000 – км 183+717).

 

 

На цій ділянці автодороги влаштували новий конструктив дорожнього одягу: основа зі щебенево-піщаної суміші, оброблена цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону. Окрім того, спланували та укріпили узбіччя, влаштували дорожню розмітку та встановили дорожні знаки, влаштували пішохідні переходи з автономним освітленням.

 

Цього року у межах програми Президента #ВеликеБудівництво завершиться відновлення дорожнього покриття на 75 кілометрах автодороги Н-01 Київ – Знам’янка від міста Сміла і до кордону Київської області.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x