На Черкащині 16 закладів не дотримуються карантинних обмежень

На Черкащині 16 закладів не дотримуються карантинних обмежень

Фахівці Держспоживслужби та ГУНП у Черкаській області перевірили заклади щодо дотримання обмежень «червоної» зони 12 листопада. Про це поінформували під час брифінгу в ОДА.

Станом на 12 годину перевірки здійснили близько 140 закладів, діяльність яких заборонено в умовах «червоної» зони, із них – 100 непродовольчих структур, 18 громадського харчування та 20 інших об’єктів.

– Особливістю протиепідемічних обмежувальних заходів в регіонів, що належать до «червоної» зони є заборона на господарську діяльність. Однак цьогоріч Уряд передбачив послаблення вимог для закладів, де щеплені 100% працівників, – начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держспоживслужби у Черкаській області Володимир Папач.

За його словами, порушення виявили в 16 закладах, де були відсутні документи, що підтверджують вакцинацію.

– Також у цих структурах не дотримувалися маскового режиму та дезінфекції приміщень. Окрім цього, порушення зареєстрували в чотирьох закладах продовольчої торгівлі. Загалом грубих порушень карантинних вимог не зареєстрували. Фахівці склали 13 протоколів, – додав Папач.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x