На державних дорогах Черкащини ліквідували ямковість на понад 1900 кв м покриття

На державних дорогах Черкащини ліквідували ямковість на понад 1900 кв м покриття

Філіями підрядного підприємства ДП «Черкаський облавтодор» продовжуються роботи з ліквідації аварійної ямковості. Так, 28 березня районними філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на понад 1900 кв м доріг загального користування державного значення. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

На дорогах області працювало 32 ремонтні бригади. Підрядні організації використовують сировину чотирьох місцевих асфальтобетонних заводів.
Роботи з ямкового ремонту проводилися практично у кожному районі Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-19 Фастів-Митниця-Обухів-Ржищів-Канів, Р-71 Одеса-Іванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижавка-/М-05/, Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша та на трьох дорогах місцевого значення у Золотоніському, Катеринопільському та Черкаському районах. Разом з ямковим ремонтом також проводяться роботи із планування та благоустрою узбіч автошляхів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x