У Шполі чоловіки за ніч обікрали магазин і пограбували чоловіка

У Шполі чоловіки за ніч обікрали магазин і пограбували чоловіка

Поліцейські сектору патрульної поліції Шполи затримали двох чоловіків, які за одну ніч обікрали магазин та пограбували місцевого жителя. Своїми діями зловмисники завдали збитків на суму понад 5500 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Поліцейські сектору патрульної поліції Шполянського відділення, патрулюючи місто, близько першої години ночі отримали повідомлення від чергового про пограбування. Двоє невідомих напали на 37-річного місцевого жителя, побили його та заволоділи його майном, а саме: верхнім одягом, мобільним телефоном, продуктами харчування та коштами в сумі 100 гривень.

Через півгодини наряд правоохоронців, проїжджаючи однією з вулиць Шполи, помітили двох чоловіків, які підпадали під опис підозрюваних. При появі правоохоронців зловмисники швидко заховались за будівлею магазину. Поліцейські наздогнали їх. У затриманих правоохоронці виявили речі, викрадені у потерпілого, а крім того, пакет з новим літнім взуттям та інші речі, які, як з’ясувалося в подальшому, вони встигли викрасти з магазину, який знаходився поруч.

Затримані раніше судимі – 26-річний житель Катеринопільського району та 39-річний житель Запоріжжя. Чітко пояснити, навіщо вчинили крадіжку та пограбували потерпілого не змогли, лише додали, що були в стані алкогольного сп’яніння.

За словами начальника Шполянського відділення поліції Вадима Кутового речові докази вилучено, за даними фактами відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) та частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено про підозру та обрану міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x