За добу в області на коронавірус захворіли 60 дітей

За добу в області на коронавірус захворіли 60 дітей

60 дітей на Черкащині захворіли на COVID-19 за минулу добу. Усього за 15 листопада захворіли 762 жителі області. Про це повідомила головна санітарна лікарка Черкаської області Людмила Кравченко.

 

Упродовж останніх семи днів найбільше хворіли на COVID-19 в Черкаському районі – 2,5 тисячі жителів.

Найбільше хворіють від цієї недуги люди у віці 40−59 років. Загалом серед підтверджених випадків захворювання – найбільше жінок –  понад 67 тисяч, чоловіків – 44 тисячі, дітей до 17 років – 5,5 тисячі.

Померли в регіоні за останню добу 52 людини. За весь період поширення коронавірусної інфекції померли 1 926 хворих. Із них 33 – медичні працівники.

«Найбільш ефективним засобом захисту від інфекційних хвороб є вакцинація. За інформацією Міністерства охорони здоров’я, серед госпіталізованих із коронавірусом в Україні 95% – невакциновані люди. Це є доказом того, що вакцинація діє і захищає від важкого перебігу, ускладнень та смерті від COVID-19», – каже Людмила Кравченко.

 

Додамо, від початку вакцинальної кампанії на Черкащині провели майже 700 тисяч щеплень від коронавірусу, зокрема за останню добу – 10,5 тисячі. Завершили вакцинацію 300 тисяч жителів області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x