На Черкащині затримали групу наркоторговців (ФОТО)

На Черкащині затримали групу наркоторговців (ФОТО)

Правоохоронці викрили п’ятьох осіб, які зберігали та збували наркотичні речовини в Корсуні-Шевченківському. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Під час обшуків у помешканнях і транспортних засобах підозрюваних поліцейські вилучили пакетики з речовиною рослинного походження, таблетки, фольгові згортки з кристалічною речовиною, а також пристрої для вживання наркотиків.

Окрім цього, правоохоронці виявили набої, старовинні монети й вироби з жовтого металу. Вони вилучили банківські картки, мобільні телефони, 103 508 гривень та купюри в іноземній валюті.

— Фігуранти займались переважно збутом наркотиків — метадону та амфетаміну. Правоохоронці задокументували діяльність групи, визначили їхні обов’язки та зібрали доказову базу. У групі перебували чоловіки віком від 29 до 49 років. Лідером був 47-річний житель Корсунь-Шевченківського, — зазначив начальник ГУНП в Черкаській області Михайло Куратченко.

Організатора та ще двох чоловіків затримали, а одного фігуранта правоохоронці перевели до ізолятора тимчасового тримання. Правопорушникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, що передбачений ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

3 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x