Затримали черкащанку, яка надсилала наркотики поштою по Україні

Затримали черкащанку, яка надсилала наркотики поштою по Україні

Правоохоронці затримали уманчанку, яка збувала наркотичні засоби й психотропні речовини безконтактним шляхом на території України. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Поліцейські з’ясували, що правопорушниця винаймала в Умані квартиру, яку облаштувала як фасувальний цех та склад. Наркотики та психотропи збувала через два телеграм-канали, які адмініструвала. Замовлення надсилала поштою по всіх регіонах, ховаючи заборонені речовини в дитячих іграшках та коробках з продуктами харчування.

– 23-річна черкащанка продавала клієнтам: мефедрон, амфетамін, канабіс, ЛСД, екстазі та нові психоактивні речовини – JWH. Вартість вилучених засобів за цінами «чорного» ринку перевищує 600 тисяч гривень, – йдеться в повідомленні.

Для місцевих клієнтів робила закладки на території міста та району, а геолокацію надсилала після отримання підтвердження про надходження коштів  на електронні гаманці.

Під час обшуку в помешканні черкащанки вилучили речові докази, які спрямували на проведення експертного дослідження. Після результатів слідчі планують повідомити їй про підозру. За скоєне правопорушниці загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x