Вчити надавати меддопомогу черкащан будуть лікарі, Червоний Хрест і самооборона

Вчити надавати меддопомогу черкащан будуть лікарі, Червоний Хрест і самооборона

«Нова Доба» вже повідомляла про те, що в Третій міській лікарні проходитимуть навчання з надання першої медичної допомоги, які організовують лікарі на прохання активістів черкаського Майдану. Подібні курси планують проводити волонтери Червоного Хреста, активісти самооборони та Правого сектору. Про це «Нова Доба» дізналася на сторінці Офіційної групи Народного Об\’єднання «МАЙДАН Черкас» в соцмережі «Фейсбук».

Навчання проводитиметься на базі Третьої черкаської міської лікарні швидкої медичної допомоги (м. Черкаси, вул. Р.Люксембург, 210, адміністративний 2-поверховий будинок, 2-ий поверх, актовий зал).

В зручний до час, переважно в першій половині дня. Базове навчання триватиме півтори години. Нічого з собою брати не треба, вся методична база в лікарні є.

Група №1 – п’ятниця, 10.00 – вже сформована.
Група №2 – вівторок, 10.00 – вже сформована.
Група №3 – середа, 10.00 – вже сформована.
Група№4 – дата і час уточнюється, теж будній день 10.00 – ще формується.

Окремо формується група для навчання в Черкаській обласній організації Товариства Червоного хреста. Місце проведення – вул. Смілянська, 131/1, телефон для запису 63-87-34, голова організації ГРЕТЧЕНКО Іван Іванович

Про бажання взяти участь у навчанні черкащан повідомили в Штабі Самооборони та Правого сектору, контактний телефон (093) 430-43-96, (068) 217-74-81.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x