У Черкасах затримали шахрая, який «продавав» паливно-мастильні матеріали в інтернеті

У Черкасах затримали шахрая, який «продавав» паливно-мастильні матеріали в інтернеті

У Черкасах поліцейські затримали чоловіка, якого розшукували за шахрайство в особливо великих розмірах. Про це повідомила речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

 

Як повідомила речниця, житель Києва через інтернет пропонував продаж паливно-мастильних матеріалів за ціною нижче ринкової.

До поліції звернувся підприємець із заявою про шахрайство. Він розповів, що через інтернет до нього звернувся громадянин й запропонував оперативне постачання паливно-мастильних матеріалів за вартістю суттєво меншою від ринкової. Така пропозиція привабила підприємця і він пішов на контакт із продавцем компанії, яка наче б то, була як офіційний суб’єкт господарської діяльності.

 

Речниця додала, що після того, як черкащанин переказав кошти в сумі 980 тисяч гривень як оплату за товар, продавець зник та перестав виходити на зв’язок.

Поліцейські встановили особу шахрая. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 35-річний житель Києва. Його оголосили в розшук.

 

«Під час проведення оперативно розшукових дій поліцейські встановили адресу квартири, яку шахрай орендував в столиці», − додала Зоя Вовк.

Чоловіка затримали й на підставі зібраних доказів, йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Наразі підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб із правом внесення застави в розмірі 214 тисяч гривень. Фігуранту загрожує від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x