Черкащанку, через яку померло немовля, тримають під вартою

Черкащанку, через яку померло немовля, тримають під вартою

Правоохоронці повідомили про підозру 21-річній черкащанці, яка залишила чотирьохмісячну дитину без нагляду. Унаслідок інциденту немовля загинуло. Про це поінформували в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.  

За інформацією слідства, п’ятого листопада підозрювана залишила чотирьохмісячне немовля у дитячому візку на подвір’ї знайомих, з якими розпивала алкоголь. Коли дівчина повернулася додому, то залишила дитину в неопалюваному будинку, не погодувала її та лягла спати.

Наступного дня затримана виявила немовля без ознак життя. Смерть дівчинки настала внаслідок загального переохолодження, що відбулося через дію низької температури.

Правоохоронці провели низку слідчих та процесуальних дій: оглянули місця події, призначили низку судово-медичних експертиз, допитали свідків, які підтвердили факт залишення дитини та антигуманний спосіб життя затриманої.

Підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб. Санкція ч. 3 ст. 135 КК України передбачає покарання черкащанці у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x