«Не дорожче, аніж нове авто»: Бортник придбав літак

«Не дорожче, аніж нове авто»: Бортник придбав літак

Керівник компанії «Нова Якість» Андрій Бортник придбав літак RV–10 2021 року випуску. Його орієнтовна вартість становить 350 тисяч доларів. Про це повідомив депутат обласної ради Олександр Радуцький на сторінці у Фейсбуці.

За словами депутата, Бортник є власником компанії, що вивозить негабаритне сміття та є монополістом на ринку обслуговування житлових будинків в Черкасах.

– Таку «благодать» Бортник отримав під час першої каденції мера Анатолія Бондаренка. Із 2018 року міський голова особисто підписав ці рішення та угоди з Бортником, – зазначив Олександр Радуцький.

 

Натомість власник компанії «Нова Якість» зауважив, що такий літак можуть придбати ті люди, які мають можливість купити квартиру в центрі Черкас.

Фото з фейсбук-сторінки Андрія Бортника

– Ми з друзями почали вивчати ринок та можливості, щоб розвивати захоплення малою авіацією. Виявилося, що це не дорожче, аніж нове авто, однокімнатна квартира чи хороший човен для риболовлі. Замовили комплект деталей для самостійного складання та отримали п’ять пакунків із запчастинами. Враховуючи, що літати можна не щодня – краще це зробити спільно з друзями. Витратите менше часу та грошей, – пояснив Андрій Бортник.

Фото з фейсбук-сторінки Андрія Бортника

Він додав, що витрати становлять у середньому від 37 до 42 літрів палива на годину, при швидкості близько 300 км/год. Отже, на 100 км витрачається 12-14 літрів палива.

Переглянути детальнішу інформацію про літак можна на сайті Державного реєстру цивільних повітряних суден України

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x