В Умані гратимуть вуличні музиканти

В Умані гратимуть вуличні музиканти

Вони виступають на полощах міста, на маленьких вуличках та на великих сценах, але як і одні так і інші вражають публіку своїм співом, грою на музичних інструментах та артистизмом. Кращі музиканти 20 травня на уманських вулицях. В Умані відбудеться фестиваль вуличної музики. Про йдеться на сайті \”Вечірня Умань\”.

По всій Україні пройде святкування міжнародного Дня Вуличної музики. Участь у святкуванні візьме понад 30 українських міст, серед яких -Умань. Професіонали та аматори виступають пліч-о-пліч цілий день, зранку до вечора лунає вулична музика. Суть ідеї проста – щороку в третю суботу травня сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів виходять у центр свого міста, щоб заграти й заспівати людям власну музику!
День Вуличної Музики – це наймасштабніший волонтерський проект у світі, започаткований, як музичний флешмоб у далекому 2007-му легендарним литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом [Andrius Mamontovas] у Вільнюсі.

В Україні День Вуличної Музики пройде вчетверте, а в Умані – вдруге.
Того року у дійстві взяло участь 12 музичних колективів міста.
А що ж планується цього року розказав організатор дійства Роман Остропольський:
«Цього року команда Дня Вуличної Музики Умань планує встановити 4 локації з повноцінним підключенням:
– Центральний Сквер міста (Сцена \”Ракушка\”);
– Софіївка (Павільйон Флори);
– парк імені Шевченка;
– Алея Героїв вул. Небесної Сотні.

У святкуванні мають взяти участь музичні колективи усього міста (народні, рок-гурти, джаз-виконавці) і багато цікавих музикантів. Якщо ви муз. колектив і вам потрібна апаратура і оснащення, заповніть анкету учасника, а якщо ви виконуєте пісні акапельно чи під власний музичний супровід, тоді просто прийдіть і порадуйте публіку своєю музикою. До того ж День вуличної музики цього року співпадає з Днем Європи, тому, буде цікава та насичена програма».

20 травня у тебе буде шанс показати свої музичні таланти у всій красі. Для цього достатньо вийти на одну з вулиць Умані. Приєднуйся до всесвітнього музичного флешмобу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x