На дорозі М-30 біля Умані влаштовують зовнішнє освітлення

На дорозі М-30 біля Умані влаштовують зовнішнє освітлення

Для покращення рівня безпеки дорожнього руху розпочалися роботи з влаштування зовнішнього освітлення на автодорозі М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине на транспортній розв’язці кільцевого типу поблизу Умані. Про це інформують у САД у Черкаській області.

 

Ця ділянка автодороги міжнародного значення М-30 має велику інтенсивність руху автотранспорту, адже тут перетинаються автодороги М-30 та автодорога Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань.

Уже завершені роботи із влаштування фундаментів під 23 металеві опори освітлення, на яких в якості джерела світла встановлять 23 світлодіодні світильники.

 

 

Працівники підрядного підприємства ТОВ «ШРБУ-48» приступили до розробки траншей у землі для прокладання кабельних ліній. Після прокладуть кабель та утрамбують шаром ґрунту.

Ця ділянка автодороги М-30 була відновлена у 2020 році у межах програми Президента України «Велике будівництво», починаючи від кільцевої транспортної розв’язки біля м. Умань на пересіченні автодоріг М-30 та Н-16 і до початку місцевої дороги на село Гроздеве.

Загалом у 2020−2021 роках відновили 34 км автодороги М-30 у межах Черкаської області, від початку обходу міста Умань до межі з Кіровоградщиною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x