Прокидаємося красивою і молодою

Прокидаємося красивою і молодою

Що потрібно робити, щоб уночі шкіра очищувалася, здоровішала й молодшала? Які звички зроблять наш сон омолоджуючим? Досягти такого ефекту не так уже й складно, важливо лише регулярно дотримуватися деяких правил.

✓ Проблема: тьмяний колір обличчя, набряклість після сну.
Ваші правила
Звикайте спати на спині, лицем догори. Найпростіше це зробити, якщо придбати зручну подушку.
Наносьте будь-які косметичні засоби не пізніше ніж за 40 хвилин до сну. А креми для повік найкраще наносити за годину–півтори до сну.
На ніч вибирайте засоби, які містять антиоксиданти, гіалуронову кислоту, фруктові кислоти, екстракт кавової ягоди. Уночі вони будуть покращувати колір шкіри.

✓ Проблема: суха або зневоднена шкіра.
Ваші правила
Як мінімум раз на тиждень використовуйте зволожувальну нічну маску. Такі засоби добре вбираються шкірою і не бруднять постільну білизну. До того ж, вони діють активніше, ніж звичні креми.
Для щовечірнього догляду добирайте пару сироватка+крем. Перша може містити гіалуронову кислоту, вітаміни групи В, вітамін F. А в складі крему шукайте екстракти водоростей, натуральні олії. Ці засоби насичуватимуть шкіру вологою.
У спальні поставте зволожувач повітря. Можна також прикріпити до батареї спеціальні ємності з водою. Вода випаровуватиметься і зволожуватиме повітря.

✓ Проблема: зморшки і зменшення пружності шкіри.
Ваші правила
1. Подбайте, щоб наволочки були із гладенького матеріалу, ідеально – із шовку. Навіть якщо заснути на них обличчям у подушку, шкіра не деформуватиметься.
2. На ніч застосовуйте засоби з ретинолом. Сьогодні це один із найпотужніших противікових засобів для шкіри обличчя. Він підвищує пружність шкіри.
3. Якщо хочете позбутися мімічних зморшок, зверніть увагу на креми з міорелаксантами і пептидами. Ці речовини розслабляють м’язи обличчя. І найкраще вони діють саме вночі.

✓ Проблема: прищі, забруднені пори, жирна шкіра.
Ваші правила

Увечері ретельно очищуйте шкіру за допомогою гелю для вмивання і тоніка. Потім використайте активний лосьйон із кислотами. Уночі він максимально ефективно очищуватиме шкіру і боротиметься із запаленнями. Останній штрих – легкий зволожуючий засіб.
Якщо у вас довге волосся, зв’язуйте його на ніч у нетугий хвіст або косу. Інакше залишки засобів укладки або вуличного пилу, які накопичилися у волоссі, потраплятимуть на шкіру, і спричинюватимуть нові запалення.
Міняйте наволочку кожні 3–5 днів. А подушку періть не рідше ніж раз у три місяці.

✓ Три корисні вечірні звички
Коли завершите всі домашні справи, нанесіть на кутикулу жирний бальзам або олію. Уночі засіб насичуватиме суху шкіру довкола нігтів, і ви прокинетеся із молодими доглянутими руками.
Поставте біля ліжка баночку із поживним кремом для сухої шкіри. Наносьте його на лікті, коліна, і п’яти перед тим, як заснути.
Якщо ви не любите креми для тіла, можна використовувати бальзам для тіла. Його наносять на вологу шкіру після душу й потім змивають. Шкіра лишається зволоженою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x