Астрологічний прогноз на квітень 2017

Астрологічний прогноз на квітень 2017

Овен
(20 березня – 19 квітня)

У квітні Овнам доведеться попрацювати. Втім не варто витрачати на це лише власні сили і енергію. Зорі подарують вам могутніх союзників, які допоможуть і порадою, і ділом. Щодо фінансів, зорі радять бути обережними і не ухвалювати поспішних рішень, особливо якщо вкладення обіцяють швидке збагачення. У любовній сфері можливі неочікувані сюрпризи, на щастя, лише приємні. Зокрема людина, яку ви вважали хорошим другом, набереться сміливості й відкриється з романтичною пропозицією. Не поспішайте відхиляти її словами «знаєш, я звикла дивитися на тебе лише як на друга».
Особливо сприятливі дні гороскопу: 1, 5 і 15 квітня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 3, 10 та 18 квітня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Цього місяця Тільцям варто проаналізувати свої поточні справи. Спробуйте деякі з них просто відкласти. Якщо від цього нічого не зміниться – сміливо забувайте за них взагалі. Намагання делегувати повноваження можуть не сподобатися колегам, тому робити це треба з розумом і індивідуальним підходом до кожного. У любовних справах Тілець відчуватиме себе переможцем. Інколи одного його погляду буде достатньо, щоб вподобана особа стала жертвою чар.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тільців для будь-яких справ і починань: 1, 5, 10 і 16 квітня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 3 та 19 квітня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Нині прийшов час розвивати в собі практичність. Зазвичай неекономним Близнюкам доведеться зрозуміти, що життя – це не вічне свято, в якому немає місця турботам і клопотам. При цьому не забувайте про друзів і знайомих, які нерідко цього місяця проситимуть вас про допомогу і фінансову підтримку. У любовній сфері зорі радять не нехтувати цікавими пропозиціям, крім тих випадків, якщо вони надходять від колишніх пасій. Намагання заново склеїти розбитий глек не назвершиться нічим, крім нового розчарування.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 8, 13 і 19 квітня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 1, 9 і 16 квітня.

Рак
(21 червня – 22 липня)

У квітні Ракам доведеться ґрунтовно попрацювати, щоб досягти успіху. Від закордонних поїздок краще відмовитися, крім випадків, що стосуються лише відпочинку. Самотнім Ракам, які мріють про знайомство з майбутньою другою половинкою, рекомендується виходити за межі своєї зони комфорту і відвідувати місця, які вони зазвичай оминають увагою. Цілком можливо, що ви станете живим втіленням приказки про те, що протилежності притягуються.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 6, 8 і 16 квітня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 3, 10 і 15 квітня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

Для Левів настав час, коли їхній погляд повинен бути спрямований тільки вперед. Нині варто діяти, а розмірковувати про те, що вдалося, а що можна було б зробити краще, будете пізніше. Разом з тим, не варто на шляху до поставленої мети переступати через інтереси оточення. Нині у левів-одинаків з’явиться шанс зустріти людину, шлюб з якою принесе величезне щастя і гармонію. Постарайтеся докласти максимум зусиль, щоб не впустити таку вигідну партію.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 1, 5 і 15 квітня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 3, 10 та 18 квітня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

У квітні зірки дарують вам шанс розвивати в собі почуття доброти і співчутливості. У професійній сфері Дів чекає серйозне зростання. Нарешті-то вам трапиться проект, гідний вашої енергії та амбіцій. До речі, місяць дуже гарний і для тих Дів, які хочуть змінити місце роботи. На вихідних постарайтеся відірватися від беззмістовної переписки з віртуальними друзями і приділити увагу реальним людям. Запропонуйте їм провести час на природі або просто погуляти і поспілкуватися.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 8, 13 і 19 квітня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 1, 9 і 16 квітня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Середина весни подарує Терезам масу сил і енергії. Якщо у вас накопилося багато невідкладних справ чи зустрічей, плануйте їх саме на цей період. Якщо відчуваєте, що не встигаєте зробити все, не бійтеся попросити про допомогу друзів, колег чи рідних. Якщо раптом захочеться різко змінити імідж: підстригти волосся, одягти щось абсолютно протилежне тому, що завжди тощо, – не соромтесь. Новий образ зробить вас ще привабливішими.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 5, 10 і 16 квітня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 3 і 19 квітня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

Зорі подарують вам можливість на власному досвіді відчути, як багато в житті людини може залежати від інтуїції. Довіртеся цьому внутрішньому голосу, навіть якщо інколи здаватиметься, що його поради суперечать здоровому глузду. У любовних справах варто проявляти більше ініціативи. Цілком може бути, що людина, якій ви не байдужі, вже втомилася чекати знаків вашої уваги. У другій половині місяця чекайте на раптове покращення фінансової ситуації: можливо, вам повернуть борг, про який усі, здавалося, давно забули.
Особливо сприятливі дні: 7, 12 і 15 квітня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 3, 9 і 17 квітня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

Нині зорі дають вам шанс проаналізувати здобутки минулих періодів. Плануючи свою роботу надалі, варто добре поміркувати, чи варті деякі справи зусиль, що потрібно докладати для їхнього вирішення. Якщо є можливість, хоча б на тиждень візьміть відпустку і поїдьте на відпочинок. У сімейних стосунках на вас також чекатиме гармонія і спокій. Самотнім стрільцям у любовних питаннях варто віддати перевагу стратегії очікування. Не тисність на потенційного партнера і можливо він сам все зрозуміє.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 5, 9, 14 і 19 квітня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 1, 3 і 7 квітня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

Для Козерогів настане відповідальний час для налагодження стосунків з колегами та друзями. Щодо фінансів і кар’єри місяць особливо порадує Козерогів задіяних у інтелектуальній сфері. У вас з’являться нові сили і натхнення для створення нових проектів, опрацювання нових тем й ідей. У стосунках із коханою людиною можуть виникнути невеликі розбіжності. Не лякайтеся. Просто настав час переводити стосунки на новий рівень.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 7 і 16 квітня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 5, 11 і 19 квітня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Астрологи попереджають представників цього свободолюбивого знаку, що досягти успіху в квітні вдасться лише тим, хто зрозуміє всі переваги роботи в команді. Є велика вірогідність того, що в кінці місяця на вас чекають подорожі, пов’язані з професійними обов’язками, які сприятимуть подальшому розвитку кар’єри та поповненню вашого гаманця. Щодо любовних перипетій, то успіх матимуть ті Водолії, які будуть готові жертвувати своїми інтересами заради коханої людини.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 14 і 19 квітня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 2 та 9 квітня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

Для Риб квітень можна назвати місяцем підготовки. Наслідки такої діяльності стануть дуже важливими і явними, але лише трохи згодом. Для вашого знаку цей місяць буде сповнений цікавих і приємних відчуттів, які подарує кохана людина. Самотнім Рибам варто всерйоз замислитись над тим, щоб проявити ініціативу в стосунках і взяти все в свої руки. Тим, хто не побоїться бути сміливим, небесні світила обіцяють перемогу.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 2, 11, 16 і 18 квітня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 6, 7 і 14 квітня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x