Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Гороскоп кохання від «Нової Доби»

Овен

День, за прогнозами синоптиків, буде теплим, але дощовим. Ось і про ваше особисте життя, Овни, можна сказати те ж саме: загалом усе буде дуже навіть непогано, але часом можливі конфлікти з коханою людиною. Тож не забудьте «парасольку»: влаштуйте романтичну вечерю, частіше гуляйте вдвох, обговорюйте важливі питання, і жодна злива стосункам не страшна!

 

 

Телець

Для Тельців понеділок – день сім’ї. Зірки рекомендують зробити «рейд» по родичах, яких ви давно не бачили. Напевно є близькі, які вже тисячу разів вас кликали у гості, але здебільшого події відбувалися не за планом, правда ж? Настав час таки реалізувати «сімейну експедицію», і ось побачите – у фіналі вас чекає дуже приємний сюрприз!

 

 

Близнюки

Понеділок – це доба релаксу та відпочинку. Для вас – так точно! Настав час трохи відволіктися від робочих буднів, зустрітися з друзями і виокремити більше часу особистому життю. А воно сьогодні буде просто вирувати! Випадкова зустріч може швидко перерости у щось серйозне, тож не відмовляйтеся від запрошень на каву, виявляйте ініціативу самі, ризикуйте. Це того варте!

 

 

Рак

Раки заслуговують на відпочинок. Тож відвертаємося від моніторів, відкладаємо важливі документи і релаксуємо. Виокреміть час собі, коханим, займіться тим, що так давно хотіли, відвідайте місця, куди постійно бракувало часу сходити. Наприкінці доби зустріньтеся з друзями, а перемовини з діловими партнерами перенесіть на вівторок – він буде більш сприятливим!

 

 

Лев

Сьогодні головним завданням для Левів – не забути про свої обов’язки і навчитися розставляти пріоритети. Побачення, яких у вас раптово «вималюється» величезна кількість, це, звичайно, прекрасно, але ніхто не відміняв вранішній підйом. Тому прогулянки під місяцем і зустрічі світанку варто планувати наприкінці тижня! Зірки обіцяють багато почуттів, вражень і пригод.

 

 

Діва

Здається, Купідончик сьогодні націлився на Дів. Для представників знаку понеділок – найромантичніша доба! Підготуйтеся до побачення заздалегідь: оновіть гардероб, складіть список закладів і місць, в яких давно не бували, і чітко продумайте, з ким хотіли б провести вільний час. І пам’ятайте: думки матеріальні, а мрії здійсненні. Тож фантазуйте без обмежень.

 

 

Терези

Терезам зірки радять будувати глобальні плани. Якщо ви давно хотіли кудись з’їздити з коханою людиною, саме час купити квитки, нехай навіть з відкритою датою. Планували весілля? Пора і до РАЦСу дійти. Хотіли відверто поговорити про стосунки? Розставте всі крапки над «і». У другій половині доби зробіть те, що так довго відтягували в особистому житті.

 

 

Скорпіон

Знаємо, що це не у вашому стилі, але сьогодні вам доведеться забути про ретельне планування. Усе одно зірки все зроблять по-своєму. І повірте, у них на ваше особисте життя грандіозні плани. Тож не опирайтеся будь-яким спотанностям, піддайтеся течії, і ось побачите: усе складеться якомога краще!

 

 

Стрілець

У Стрільців любовний кураж почнеться вже цього понеділка! Тож будьте готовими раптово перевернути своє життя з ніг на голову, впустити в нього нових людей з їхніми поглядами на світ, звичками і «тарганами». Сьогодні девіз Стрільців: «Спонтанність – наше все!». Нічого не плануйте, усе відбуватиметься само собою: зірки точно знають, чого вам хочеться насправді. Просто приготуйтеся до великих змін!

 

 

Козеріг

Зірки радять заводити не лише романтичні знайомства, а й дружні. Не варто дотримуватися приказки – ліпше давнього друга не втрачати, ніж двох нових мати. Ви – комунікабельна, щира особистість і навряд чи зможете обмежитися одним товаришем на все життя.  Кінець дня обов’язково потішить вас приємними зустрічами, сюрпризами та всілякими несподіванками.

 

 

Водолій

Для Водоліїв початок тижня стане найромантичнішим періодом у 2021 році. Ви отримаєте все, чого так давно чекали – побачення на даху, прогулянки набережною… Тільки не бійтеся говорити про свої бажання прямо: ваші натяки настільки обережні, що партнер найчастіше пропускає їх повз вуха. Скажіть про свої бажання відкрито і буде вам щастя!

 

 

 Риби

Переосмисліть свої погляди на особисте життя. Що м’якше та ласкавіше ви поводитиметесь із потенційним обранцем, то більше шансів збудувати міцні стосунки. Не варто сумувати з приводу тих, хто вас залишив, вони того не варті. Життя прекрасне та повне несподіванок. Насолоджуйтеся кожною хвилиною та надихайте гарним настроєм інших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x