На Черкащині 16-річний водій мотоцикла зіткнувся з автівкою

На Черкащині 16-річний водій мотоцикла зіткнувся з автівкою

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, унаслідок якої травмувались двоє підлітків. Інцидент стався на вулиці Республіканській в Умані 27 листопада. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

16-річний водій мотоцикла Mustang рухався з боку вулиці Садової в напрямку вулиці Василя Стуса. Він не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з автомобілем Dacia Logan. Керманич та 15-річний пасажир мотоцикла отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи до двох років.

Також правопорушнику можуть  призначити арешт до шести місяців або обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x